Meteoriet ringen| Robuust, stoer en uniek

Hoe langer u erover nadenkt, hoe bijzonderder het wordt: uw ring gemaakt van een vallende ster. Een ‘vallende ster’ of meteoor is een stuk ruimtegesteente dat op hoge snelheid door onze atmosfeer reist en daarbij een zichtbaar lichtverschijnsel veroorzaakt. Wat overblijft is een meteoriet, deze worden opgezocht en geborgd en vervolgens verwerkt tot ringen.

Naar onze collectie meteoriet ringen

Trouwringen met meteoriet | Robuust, stoer en uniek

Hoe langer u erover nadenkt, hoe bijzonderder het wordt: uw ring gemaakt van een vallende ster. Een ‘vallende ster’ of meteoor is een stuk ruimtegesteente dat op hoge snelheid door onze atmosfeer reist en daarbij een zichtbaar lichtverschijnsel veroorzaakt. Wat overblijft is een meteoriet, deze worden opgezocht en geborgd en vervolgens verwerkt tot ringen. Een meteoor wordt trouwens pas een meteoriet als deze op aarde land, iets wat maar zelden voorkomt omdat de meeste meteoren volledig verbranden in de atmosfeer. Het is daarom dat meteoriet bijzonder zeldzaam is.

Meteoriet ringen met een stoer uitstraling

Meteorieten zijn miljarden jaren oud, hebben enorme afstanden door de ruimte afgelegd en allerlei ontberingen te verduren gehad. U kunt zich dus wel voorstellen dat meteoriet een uitzonderlijk sterk materiaal is. De stoere uitstraling dankt het materiaal aan zijn donkere materiaal en patronen, die gevormd zijn tijdens de ruimtereis.

Het ruwe materiaal heeft een uitgesproken uitstraling, maar meteoriet ringen laten zich perfect combineren met uiteenlopende edelmetalen zoals rosé-, wit-, geelgoud en platina. Ook titanium of diamanten zorgen voor een interessante combinatie.

Elke meteoriet ring is uniek

Meteoriet is een zeer zeldzaam en exclusief materiaal en elke meteoriet heeft een eigen kleur en patroon. Hierdoor zijn geen twee ringen met meteoriet gelijk.

De authenticiteit van de meteorieten die gebruikt worden, worden officieel en onafhankelijk getest. Op de manier wordt gewaarborgd dat uw ring uniek is en écht uit een stuk meteoriet is gemaakt.

Klik hier om onze collectie te bekijken

×