Certified Pre-Owned

Certified Pre-owned horloges, ook wel tweedehands luxe horloges, zijn al eens eerder met trots gedragen. De Tijd biedt u de keuze uit een zeer gevarieerde collectie pre-owned en vintage horloges van ’s werelds meest iconische horlogehuizen zoals Rolex, Omega, IWC, Zenith, Oris, Grand Seiko en Chopard.

Goed om te weten:

Pre-owned horloges bezichtigen uitsluitend op afspraak,
Bij aankopen boven €4.000,- accepteren wij geen contante betalingen,
De betaling dient te worden voldaan door de koper van het horloge,
Bij aanschaf van een horloge vragen wij u – in verband met veiligheid – om u te identificeren.

Certified pre-owned horloges

Certified Pre-owned horloges, ook wel tweedehands luxe horloges, zijn al eens eerder met trots gedragen. Hierdoor hebben deze uurwerken een eigen voorgeschiedenis en zijn ze in veel gevallen maar één keer verkrijgbaar. De Tijd biedt u de keuze uit een zeer gevarieerde collectie pre-owned en vintage horloges van ’s werelds meest iconische horlogehuizen zoals Rolex, Omega, IWC, Zenith, Oris, Grand Seiko en Chopard.

Meer weten over onze sublieme collectie van exclusieve horloges? Graag voorzien wij u van advies op maat om het perfecte uurwerk te vinden voor elke gelegenheid. Neem gerust contact op voor een afspraak.

Op zoek naar een horloge?

Bent u op zoek naar een specifiek horloge? Onze experts gaan graag voor u op zoek. Neem contact op en leg vrijblijvend een zoekopdracht bij ons neer met de specificaties en het referentienummer van het door u gewenste model.