Dameshorloges

Oris dameshorloge

Een Oris-horloge voor dames is een stijlvol sieraad met een bijzondere uitstraling die het midden houdt tussen sportieve flair en klassieke elegantie. Juwelier De Tijd is in Nederland officieel dealer van dit Swiss Made-kwaliteitsmerk en heeft een smaakvolle collectie samengesteld met dameshorloges uit gevierde Oris-collecties zoals Aquis, Big Crown, Propilot en Artelier.

Oris-horloge voor dames: van dresswatch tot casual

Oris is een van ’s werelds leidende horlogemerken en is bij dames geliefd omwille van de uitmuntende levensduur, tijdloze vormgeving en fijne graad van afwerking. Klassieke en sportieve accenten komen hierbij samen in een adembenemend design dat eeuwenoude stijlprincipes combineert met vooruitstrevende technologie. Een Oris-horloge biedt dan ook het beste van meerdere werelden en vertegenwoordigt de typische Zwitserse klasse waar tal van horlogeliefhebbers dagelijks op vertrouwen.

Bijzonder populair bij dames is onder meer de chic Artelier-collectie. Met deze collectie slaagt Oris erin om de mechanische finesse van duik- en pilotenhorloges te verbinden met de allure van traditionele dresswatches. Hierdoor zijn deze dameshorloges net zo goed bij een galajurk als bij een casual outfit te dragen. Dames met een sportieve inslag kunnen hun hart ophalen aan de Divers- en Propilot-collecties, die iconisch en sportief design combineren met functionaliteiten voor de echte wereld.

Kwaliteit van de Zwitserse dameshorloges van Oris

Op kwalitatief gebied genieten de dameshorloges van Oris een uitstekende reputatie. De horloges zijn puur mechanisch en worden gekenmerkt door een hoge nauwkeurigheid en dito slijtvastheid. Afhankelijk van het uurwerk in het horloge geeft Oris standaard een garantie tot maar liefst 10 jaar en daarmee onderscheidt de producent zich van de meeste andere Zwitserse fabrikanten.

Een Oris-horloge voor dames draagt dan ook altijd het Swiss Made-kwaliteitslabel, dat wettelijk beschermd is en garant staat voor een hoge mate van kwaliteit en duurzaamheid. Alsof dit nog niet genoeg is, zijn de uurwerken van het merk talloze keren door onafhankelijke experts bekroond met internationale awards vanwege hun onderscheidende design en functionele innovaties.

Oris-horloge voor dames kopen bij dealer in Nederland

Een Oris-horloge voor dames wordt bij Juwelier De Tijd aangeboden in uiteenlopende collecties. Naast de eerder genoemde Artelier-, Divers- en Propilot-collectie, springen ook Aquis, Big Crown en Propilot X in het oog. Al deze tijdloze dameshorloges zijn waardevolle kunstwerken voor de pols en blijven dankzij hun slijtvaste materialen en mechanische precisie generaties lang tikken.

Als officieel dealer van Oris in Nederland biedt Juwelier De Tijd een topklasse dameshorloge van dit prestigieuze Zwitserse merk voor elke dresscode en gelegenheid. Bezoek onze Oris productpagina en laat u inspireren door de vele mogelijkheden in stijlen en functionaliteiten. Bel voor meer informatie over alle mogelijkheden naar 0314 39 20 66 of stuur ons een mail op info@juwelierdetijd.nl.

Junghans dameshorloge

Een Junghans-horloge voor dames is een prachtig sieraad dat technologische precisie en creatieve nuance op smaakvolle wijze met elkaar verenigt. Juwelier De Tijd is officieel dealer van Junghans-horloges in Nederland en biedt internationaal geprezen collecties dameshorloges van dit Duitse merk waaronder Mega, Mega Solar, Form, Meister, 1972, Zeitzeugen en Max Bill.

Junghans-horloge voor dames: tijdloos en kunstzinnig

Junghans staat bekend als een van de meest traditierijke horlogemakers van Duitsland en doet deze reputatie ook in moderne tijden eer aan. De producent uit Schramberg hanteert nog altijd dezelfde filosofie als bij de oprichting meer dan 150 jaar geleden en heeft het combineren van inventieve technologie met klassiek geïnspireerd design tot een ware kunst verheven. Dit maakt een Junghans-horloge voor dames het summum van tijdloze kwaliteit en elegantie.

Zeer geliefd bij dames zijn onder meer de horloges uit de Max Bill-collectie van de fabrikant, die de charme van een minimalistisch Bauhaus-design koppelen aan een ronde kast, gewelfd plexiglas en helder afleesbare wijzerplaat. Ook de Form- en Meister-collecties vallen vanwege het verfijnde design met prachtige decoratieve details in de smaak bij dames over de hele wereld. Een horloge van Junghans is dan ook een eerbetoon aan de traditionele beginselen van de horlogemakerij.

Junghans dameshorloge: van quartz tot mechanisch

Ondanks een sterke hang naar traditie, leeft bij Junghans bovenal de drang tot continue innovatie. Ooit ontwikkelde het merk het eerste Duitse chronograaf uurwerk en vertolkte het een voorlopersrol bij de ontwikkeling van destijds vernieuwende quartz horloges op zonne-energie. Inmiddels blinkt Junghans ook uit met een collectie hoogwaardige mechanische dameshorloges die elegantie uit vervlogen tijden combineren met functionele high-tech elementen.

Een Junghans-horloge voor dames vormt dan ook een garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. In de rijke geschiedenis heeft het bedrijf tal van internationale prijzen in de wacht gesleept en wordt het steevast door kenners geprezen om de solide productiestandaarden en strikte kwaliteitscontroles. Wie op zoek is naar een stijlvol uurwerk dat decennialang meegaat, vindt in een dameshorloge van Junghans dan ook een waar pronkstuk voor aan de pols.

Junghans-horloge voor dames kopen bij dealer in Nederland

Een Junghans-horloge voor dames is bij Juwelier De Tijd verkrijgbaar in diverse wereldberoemde collecties. Denk hierbij onder meer aan Max Bill, Meister, 1972, Form, Zeitzeugen, Mega & Mega Solar. Deze schitterende horloges brengen het beste uit verleden en heden samen in een boeiend samenspel van traditie en innovatie.

Als officieel dealer van Junghans in Nederland biedt Juwelier De Tijd een smaakvol dameshorloge van dit Duitse merk voor elke afspraak en dresscode. Bezoek onze Junghans-productpagina en bekijk de vele opties in functies en ontwerpen. Meer weten? Bel voor meer informatie over alle modellen en mogelijkheden naar 0314 39 20 66 of stuur een mail naar info@juwelierdetijd.nl.