Herenhorloges

Oris herenhorloge

Een Oris-horloge voor heren staat garant voor traditioneel vakmanschap, smaakvol design en de hoogste Zwitserse kwaliteit. Als officieel dealer van deze befaamde horlogeproducent uit Hölstein biedt Juwelier De Tijd u de keuze uit een divers assortiment schitterende horlogemodellen voor heren uit illustere Oris-collecties waaronder Aquis, Divers, Propilot en Big Crown.

Oris-horloge voor heren: stijlvol, functioneel en tijdloos

Al sinds jaar en dag is een Oris-horloge een gewild en gewaardeerd sieraad bij heren over de hele wereld. De populariteit valt alleszins te verklaren, want in de uurwerken van deze Zwitserse fabrikant komen eigentijdse innovatie en traditionele waarden op unieke wijze samen. Het resultaat is een klassiek ontworpen horloge met moderne functionaliteiten, waarvan de sportieve en stijlbewuste man tot in lengte van jaren plezier heeft.

Zeer aansprekend voor heren zijn de functionele doeleinden waarvoor een Oris-horloge is ontworpen. Zo maakt de horlogemaker onderscheid tussen categorieën als Diving, Aviation, Motor Sport en Culture. Personen die op zoek zijn naar een duikhorloge of een op autosport geïnspireerd horloge worden hierdoor op hun wenken bediend, maar dat geldt ook voor heren met een voorkeur voor een stoer pilotenhorloge of klassiek ontworpen uurwerk.

Oris automaat: mechanisch horloge voor heren

Een Oris-horloge is altijd mechanisch en uitgevoerd met hoogwaardige automaat voor een lange levensduur en uiterste precisie. Een goed voorbeeld hiervan is het anti-magnetische Calibre 400-uurwerk, dat een vijfdaagse gangreserve koppelt aan een garantietermijn van wel 10 jaar. Bovendien draagt een Oris-horloge altijd het wettelijk beschermde Swiss Made-kwaliteitslabel, wat een garantie vormt voor de best denkbare kwaliteit en uitmuntende betrouwbaarheid.

Ondanks deze superieure reputatie is een Oris-horloge doorgaans verrassend betaalbaar in vergelijking met andere Zwitserse luxehorloges voor heren. Dat dit geenszins ten koste gaat van de kwaliteit, bewijzen de vele internationale awards die de herenhorloges van het merk in de loop der tijd hebben vergaard. Geprezen door vakjury’s wordt naast het vakkundige handwerk en de mechanische klasse ook de kenmerkende balans tussen stoere en klassieke designstijlen.

Oris-horloge voor heren kopen bij dealer in Nederland

Een Oris-horloge voor heren is bij Juwelier De Tijd verkrijgbaar in diverse collecties waaronder Aquis, Divers, Big Crown, Propilot, Propilot X en Artelier. Van duikhorloges tot pilotenhorloges en van sportief tot klassiek design; de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Alle horloges van dit prestigieuze merk typeren zich door hun veelzijdige functionaliteit en onderscheidende design.

Junghans herenhorloge

Een Junghans-horloge voor heren biedt de ultieme balans tussen klassieke traditie, moderne precisie en tijdloos vakmanschap. Als officieel dealer van Junghans-horloges in Nederland biedt Juwelier De Tijd u de keuze uit een breed aanbod hoogwaardige uurwerken binnen internationaal geprezen collecties waaronder Mega, Mega Solar, 1972, Meister, Form, Max Bill en Zeitzeugen.

Junghans-horloge voor heren: stijlvol en sportief

Al sinds de oprichting in 1861 draagt Junghans kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel. Als voormalig grootste horlogefabrikant ter wereld is het merk blijven vasthouden aan haar idealen en tradities. Het resultaat zijn schitterende en uiterst precieze horloges, die bij heren in de smaak vallen vanwege de ingetogen stijl die de nadruk legt op de houding en persoonlijkheid van de drager. Een Junghans-horloge voor heren is dan ook geschikt voor nagenoeg elke dresscode en gelegenheid.

Het vermelden waard voor heren is de bijzondere Meister-collectie van Junghans. Zo is de Meister Driver een eerbetoon aan klassieke auto’s met een ontwerp dat terugvoert naar de jaren 30. Dit uurwerk is dan ook geliefd bij autoliefhebbers over de hele wereld. Andere populaire herenhorloges van het merk maken deel uit van onder meer de strak en modern vormgegeven Form-collectie en de minimalistische Max Bill-collectie in kenmerkende Bauhaus-stijl.

De onovertroffen kwaliteit van Junghans-herenhorloges

Een Junghans-horloge voor heren is een authentiek sieraad dat tijdloze kwaliteit ademt in alle facetten. Zonder uitbundige ontwerpen slagen de meester-horlogemakers uit Schramberg erin de horlogeliefhebber te fascineren door vernuftig handwerk met unieke accenten. In haar lange historie heeft het merk talrijke awards gewonnen op het gebied van design en technologie, waaronder de Chrono Award, GQ Time Award en Red Dot Design Award.

Wie een herenhorloge van Junghans koopt, is dan ook verzekerd van een functioneel en draagbaar kunstwerk dat met uiterste precisie is vervaardigd. Zeer befaamd zijn onder andere de quartz horloges van het bedrijf, die functioneren op zonne-energie met een radiosignaal voor de hoogste mate van nauwkeurigheid. Ook op het gebied van topklasse mechanische horloges heeft Junghans inmiddels een uitstekende reputatie hoog te houden.

Junghans-horloge voor heren kopen bij dealer in Nederland

Junghans-horloges voor heren voldoen aan de strengste kwaliteitsstandaarden en zijn een lust voor het oog dankzij het onderscheidende ontwerp en de hierin slim geïntegreerde functies. Bij Juwelier De Tijd kunt u een Junghans-herenhorloge kopen uit een hoog aangeschreven collectie zoals Form, Zeitzeugen, 1972, Max Bill, Meister, Mega & Mega Solar.

Juwelier De Tijd is officieel dealer van Oris & Junghans herenhorloges en biedt een schitterend uurwerk voor elke wens en situatie. Bekijk onze webshop voor een indruk van ons omvangrijke assortiment en de vele opties waar u uit kunt kiezen. Meer informatie of op zoek naar een specifieke aanbieding? Bel ons op via 0314 39 20 66 of stuur een mail naar info@juwelierdetijd.nl voor het inplannen van een vrijblijvend bezoek aan onze studio.