Essentials

Op zoek naar prachtige trouwringen die passen bij uw budget, zonder concessies te doen aan stijl en kwaliteit? Dan is onze Essentials-collectie precies wat u zoekt. In deze collectie vindt u een breed scala aan betaalbare opties voor uw speciale dag.

De Essentials-collectie

Op zoek naar prachtige trouwringen die passen bij uw budget, zonder concessies te doen aan stijl en kwaliteit? Dan is onze Essentials-collectie precies wat u zoekt. In deze collectie vindt u een breed scala aan betaalbare opties voor uw speciale dag. Of u nu op zoek bent naar eenvoudige gouden ringen of trouwringen met een subtiele edelsteen of diamant, wij hebben de perfecte ringen die passen bij uw budget.

In onze Essentials-collectie vindt u hoogwaardige trouwringen, gemaakt van voordelige legeringen en met of zonder diamant of edelsteen.

Maak een afspraak en kom langs in onze winkel. Wij begrijpen dat uw trouwdag speciaal moet zijn, ongeacht uw budget, en we staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte ringen die uw liefde en toewijding weerspiegelen.

 

Goedkope trouwringen kopen?

Goedkoop vinden wij eigenlijk maar een lelijk woord. Goedkoop wekt namelijk de suggestie dat iets mogelijk van slechtere kwaliteit is. Trouwringen van De Tijd zijn altijd met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en daardoor duurzaam en van uitstekende kwaliteit.

De term ‘voordelig’ past beter. De trouwringen uit de Essentials-collectie zijn gemaakt van een voordeligere legering en vaak iets subtieler in hun ontwerp. Het formaat van diamanten en edelstenen kunnen we aanpassen aan uw smaak en budget. Zo kunnen we prachtige trouwringen aanbieden voor een gunstige prijs, maar heeft u wel vertrouwde kwaliteit.