Zwarte materialen

Zwarte trouwringen zijn echte blikvanger. De diepzwarte kleuren van carbon, zwart edelstaal en zirkonium geven ringen een stoere en bijzondere uitstraling. Elk materiaal heeft unieke eigenschappen, waardoor de uitstraling net iets anders is.

Zwarte trouwringen

Zwarte trouwringen zijn echte blikvanger. De diepzwarte kleuren van carbon, zwart edelstaal en zirkonium geven ringen een stoere en bijzondere uitstraling. Elk materiaal heeft unieke eigenschappen, waardoor de uitstraling net iets anders is:

Carbon een zwarte matglanzende kleur. Zwart edelstaal en zirkonium zijn beide glanzend dankzij de gepolijste afwerking. Deze materialen zijn krasbestendig in het dagelijks gebruik, wat betekent dat u doorgaans niet of nauwelijks met materiaal in aanraking komt dat hard genoeg is om de ring te krassen.

Zwart laat zich overigens verrassend eenvoudig combineren met andere kleuren. Door te combineren met geel-, rosé of witgoud ontstaan harmonieuze kleurcontrasten. Onze collectie bestaat dan ook uit zowel geheel als gedeeltelijk zwarte trouwringen. En zoals u zult zien, kan een diamant of kleur edelsteen voor een mooie finishing touch zorgen.