Junghans

Junghans

In 1861 richt zakenman Erhard Junghans een horlogefabriek op in het Duitse plaatsje Schramberg. Onder de rook van het Zwarte Woud vervaardigen gepassioneerde meester-horlogemakers hier schitterende uurwerken met een voor die tijd ongeëvenaarde precisie. De horloges worden geprezen om het stijlvolle maar ingetogen design met een nadruk op elegante details en mechanische perfectie. Inmiddels is Junghans een van Duitslands meest succesvolle horlogemakers en staat het merk synoniem voor vakmanschap, inventiviteit en een niet aflatend streven naar precisie.

Bekijk alle Junghans horloges

Klassiek design en inventieve technologie

Daar waar veel horlogemerken in de loop der tijd hun filosofie hebben veranderd, voldoen de bijzondere uurwerken van Junghans nog altijd aan dezelfde principes als ruim 150 jaar geleden. Het merk garandeert een superieure kwaliteit door uiterst nauwkeurige fabricageprocessen en intensieve kwaliteitscontroles op de afzonderlijke onderdelen van haar uurwerken. Het eindresultaat zijn gracieuze maar onverwoestbare horloges voor het leven, waarin de nieuwste uurwerktechnologie en een klassieke uitstraling samenkomen tot een verfijnd en harmonieus geheel.

Bekroond door internationale vakjury’s

Dankzij de grensverleggende technologie en het exceptionele design vallen de horloges van Junghans op internationale horlogecompetities geregeld in de prijzen. Zo zijn de uurwerken van het merk onder meer bekroond met de gerenommeerde Red Dot Design Award, Chrono Award en GQ Time Award. Naast de hoge kwaliteit en buitengewone nauwkeurigheid loven vakjury’s ook het smaakvolle ontwerp en de relatieve betaalbaarheid van de horloges.

Tijdloos sieraad aan de pols

Met tot de verbeelding sprekende collecties zoals Max Bill, 1972, Form, Meister, Zeitzeugen, Mega & Mega Solar steelt Junghans het hart van liefhebbers van zowel klassieke als moderne horloges over de hele wereld. Gemaakt van de allerbeste materialen en met een onovertroffen detailniveau zijn de sublieme uurwerken van dit exclusieve Duitse merk een tijdloos geschenk dat van generatie op generatie overdraagbaar is.

×