Trouwringen | Unieke collectie

Uw gedroomde trouwringen symboliseren uw bijzondere verbintenis. U draagt ze de rest van uw leven en daarom wilt u vanzelfsprekend de juiste keuze maken. Hierin slaagt u altijd bij Juwelier De Tijd, want wij bieden een eindeloos gevarieerde collectie die uitblinkt door een hoge graad van kwaliteit en vakmanschap. Ook ontwerpt u uw trouwring bij ons desgewenst helemaal zelf.

Trouwringen: van witgoud tot diamant

Geel gouden Trouwringen 6mm breed, met 9 briljant geslepen diamantenOnze collectie trouwringen onderscheidt zich door een diversiteit aan ontwerpen en materialen. Ringen van goud, witgoud en platina zijn bij bruidsparen bijvoorbeeld al sinds jaar en dag zeer geliefd. Maar in opkomst zijn ook varianten van staal, titanium en palladium. Stijlvol uitgevoerd met een schitterende edelsteen of ‘zwevende’ diamanten in onzichtbare zetting.

Kiest u voor een gouden trouwring? Dan heeft u bij Juwelier De Tijd veel meer opties dan alleen wit- en geelgoud. In totaal heeft u de keuze uit maar liefst 12 verschillende goudkleuren, waarvan wij diverse exclusief aanbieden. Kleuren als Abrikoos, Rosewood, Zandgrijs, Spring Green en Ivory geven uw trouwringset een chic uitstraling en bijzonder onderscheidende look en feel.

Trouwringen in bicolor of tricolor

Noemenswaardig is ook de mogelijkheid om in uw trouwringen verschillende kleuren met elkaar te combineren. Zeer populair zijn bijvoorbeeld varianten in bicolor en tricolor, bestaande uit een smaakvolle combinatie van wit-, rosé- en geelgoud. Deze kleuren zijn uitstekend met elkaar te verenigen, zoals u met eigen ogen kunt aanschouwen bij een bezoek aan onze trouwringenstudio.

Naast bicolor- en tricolor-ringen met twee of drie verschillende kleuren, kunt u ook kiezen voor een trouwring gemaakt van meerdere materialen. Speciaal is bijvoorbeeld een combinatie van een edelmetaal zoals platina of witgoud met een aan populariteit winnend materiaal als carbon. We inspireren u graag met onze uitgebreide collectie; de mogelijke combinaties zijn eindeloos!

Zelf uw bijzondere trouwring ontwerpen

Uiteraard kunt u uw trouwringen bij Juwelier De Tijd ook helemaal zelf ontwerpen. Onze gepassioneerde meester-goudsmeden kunnen vrijwel elke denkbare wens realiseren en vervaardigen met oog voor detail een sieraad voor het leven. Met een gravure of ander persoonlijk element kunnen wij uw ringen bovendien van extra betekenis voorzien.

Aan een trouwring uit ons atelier houdt u altijd een goed gevoel over. Dat komt niet alleen door de superieure vervaardiging en afwerking, maar ook aan het gebruik van conflictvrije diamanten en Fairmined-goud. Dit laatste betekent een eerlijke prijs en betere werkomstandigheden voor de mijnwerkers die het goud hebben gedolven. Een prettige gedachte!

Trouwringen kopen bij Juwelier De Tijd

Bij Juwelier De Tijd zijn we trots op de diversiteit en kwaliteit van onze bijzondere collectie trouwringen. Bij aankoop van elk sieraad ontvangt u dan ook een certificaat dat garant staat voor de echtheid. Omdat u uw ringen tot in lengte van jaren met veel plezier wilt dragen, kunt u jaarlijks bij ons langskomen voor een gratis controle en professionele reiniging.

Droomt u van trouwringen die recht doen aan uw unieke liefdesverhaal? Twijfel dan niet en plan een afspraak in onze sfeervolle trouwringenstudio. Graag informeren wij u tijdens uw vrijblijvende bezoek over de uitgebreide mogelijkheden. Doe alvast inspiratie op in onze webshop of maak direct uw afspraak via 0314 39 20 66 of info@juwelierdetijd.nl.

Wij werken zorgvuldig voor u en onze veiligheid. Onze werkplaats is open.
Plan eenvoudig een afspraak in voor:

– Personal shopping

– Ophalen van uw reparatie

– Ophalen van uw bestellingen

– Levering van uw reparatie, bestelling of kadobon bij u aan huis

Informatie voor het bestellen in de webshop of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via 0623566856 of info@juwelierdetijd.nl.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd en hopen dat de situatie spoedig verbetert. Blijf gezond.

Warme groet,

Team De Tijd

×