Unieke trouwringen | Bijzondere collectie

Elk liefdeskoppel is uniek en heeft een eigen verhaal. Vanzelfsprekend wilt u uw liefde daarom bezegelen met een set unieke trouwringen, die u tot in lengte van jaren met een prettig gevoel draagt. Bij Juwelier De Tijd kiest u uit een gevarieerd aanbod mooie en aparte ringen in de meest uiteenlopende stijlen en materialen. Ook kunt u uw unieke trouwringen persoonlijk ontwerpen.

Unieke trouwringen in aparte kleuren

Unieke trouwringen onderscheiden zich vaak door een aantal kenmerken. De vervaardiging en afwerking zijn veelal van bovengemiddelde kwaliteit en ook persoonlijke details zoals een gravure springen in het oog. Een grote rol spelen ook de in de ringen gebruikte materialen. Voorbeelden hiervan zijn palladium, titanium, zilver, carbon, platina, witgoud en geelgoud.

In totaal heeft u bij Juwelier De Tijd de keuze uit maar liefst 12 verschillende goudkleuren. Wij zijn een van de weinige juweliers in Nederland met zo’n variëteit in kleurnuancen. Daarnaast bieden wij onze ringen ook aan in enkele exclusieve kleuren: Spring Green, Rosewood, Abrikoos, Ivory en Zandgrijs. Zo bent u altijd verzekerd van een onderscheidende uitstraling.

Mooie ringen in bi-color en tri-color

Wilt u uw trouwringset nóg unieker maken door verschillende kleuren te combineren? Ook dat is mogelijk. Wij bieden onder meer bi-color en tri-color ringen, waarbij u kunt kiezen uit kleuren zoals rosé-, wit- en geelgoud. In onze trouwringenstudio laten we u graag zien welke aparte kleurencombinaties er zoal mogelijk zijn.

Uiteraard kunt u niet alleen kleuren, maar ook materialen met elkaar combineren. Een bijzondere combinatie is bijvoorbeeld goud met carbon of palladium, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt uw ringen ook laten vervaardigen met een diamant of edelsteen. Voor een speciaal effect kan de diamant bovendien bewegen of ‘zweven’ in de zetting.

Uw persoonlijke trouwring ontwerpen

Met de variëteit aan aparte materialen en exclusieve kleuren bij Juwelier De Tijd, bent u altijd verzekerd van een trouwringset met een speciale uitstraling. Wilt u gegarandeerd 100% unieke trouwringen? Dan gaat er nog altijd niets boven een persoonlijk ontwerp. Een eigen design biedt eindeloze mogelijkheden, die we in onze studio graag met u overleggen.

Ontwerpt u een set ringen van goud? Dan is het goed om te weten dat onze goudsmid alleen werkt met Fairmined-goud. Dit is goud dat onder betere werkomstandigheden en tegen een eerlijker prijs voor de mijnwerkers is gedolven. Daarnaast gebruiken wij alleen diamanten die gegarandeerd conflictvrij zijn en hierdoor geleverd worden met Kimerley-certificaat.

Unieke trouwringen kopen bij Juwelier De Tijd

De unieke trouwringen van Juwelier De Tijd vallen op door de hoge graad van kwaliteit. Wij garanderen de echtheid van de gebruikte materialen met een certificaat bij aankoop en bieden u tot in lengte van jaren uitstekende service. Zo kunt u jaarlijks aanspraak maken op een gratis controle van de zettingen en een professionele reiniging.

Nieuwsgierig naar alle opties? Kijk rond in onze webshop om u te laten inspireren door onze diverse mooie collecties. Voor écht unieke trouwringen adviseren we u een vrijblijvend bezoek te brengen aan onze trouwringenstudio. Wij helpen u graag persoonlijk en op maat bij het vinden van uw gedroomde trouwringenset. Bel ons op 0314 39 20 66 of mail naar info@juwelierdetijd.nl.

Wij werken zorgvuldig voor u en onze veiligheid. Onze werkplaats is open.
Plan eenvoudig een afspraak in voor:

– Personal shopping

– Ophalen van uw reparatie

– Ophalen van uw bestellingen

– Levering van uw reparatie, bestelling of kadobon bij u aan huis

Informatie voor het bestellen in de webshop of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via 0623566856 of info@juwelierdetijd.nl.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd en hopen dat de situatie spoedig verbetert. Blijf gezond.

Warme groet,

Team De Tijd

×