Verlovingsring van goud | Unieke collectie

Uw huwelijksaanzoek is een gebeurtenis om nooit te vergeten. Een verlovingsring van goud vormt de tastbare herinnering aan dit bijzondere moment en staat symbool voor uw eeuwige liefde. Bij Juwelier De Tijd heeft u de keuze uit een brede collectie gouden verlovingsringen of ontwerpt u uw unieke ring helemaal zelf. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Verlovingsring van goud

Amatis verlovingsring goud met één briljant geslepen diamantGoud is nog altijd verreweg de meest gekozen kleur voor een verlovingsring. Bij Juwelier De Tijd bieden we een enorme variëteit in goudkleurnuancen en heeft u de keuze uit maar liefst 12 goudkleuren. Denk hierbij onder meer aan geelgoud, witgoud en roségoud, maar ook aan enkele exclusieve goudkleuren die uw ring een extra sprankelende dimensie geven.

Voorbeelden van deze exclusieve kleuren zijn Rosewood, Ivory, Zandgrijs, Spring Green en Abrikoos. Verlovingsringen in deze kleuren zijn zeer zeldzaam en vallen op door hun chique en onderscheidende uitstraling. In onze verlovingsringenstudio bent u van harte welkom om de subtiele verschillen tussen diverse kleuren en materialen in alle rust te beoordelen.

Unieke ringen met saffier en diamant

Een verlovingsring van goud is tegenwoordig in veel gevallen uitgevoerd met een prachtige edelsteen. Een klassieker is natuurlijk de diamant, bijvoorbeeld in de vorm van een solitaire diamantring (met één diamant in de zetting) of een pavé ring die zijn schittering ontleent aan diverse kleine diamantjes in de band.

Diamant is de hardste edelsteen in de natuur en verbeeldt in een verlovingsring het onverwoestbare karakter van uw liefde. Ook een bijzondere steen zoals saffier is voor verlovingsringen een smaakvolle keuze. Deze blauwgekleurde edelsteen staat van oudsher symbool voor loyaliteit en laat zich bovendien uitstekend combineren met verschillende tinten goud.

Ontwerp zelf een verlovingsring van goud

Hoewel de collectie gouden verlovingsringen bij Juwelier De Tijd zeer breed is, kan het zijn dat u een speciaal ontwerp in gedachten heeft. In dat geval bieden wij de mogelijkheid om uw ring zelf te ontwerpen. Onze meester-goudsmeden kunnen vrijwel elke wens verwezenlijken en creëren met veel oog voor detail het gedroomde sieraad voor uw geliefde.

Het is een geschenk voor het leven dat u met een prettig gevoel kunt geven. Wij maken elke verlovingsring van goud namelijk van Fairmined-goud. Dit betekent eerlijke verdiensten en gezondere werkomstandigheden voor de bij de delving betrokken mijnwerkers. Ook is de diamant in de ring gegarandeerd conflictvrij; hiervan ontvangt u dan ook een Kimberley-certificaat.

Verlovingsring van goud kopen bij Juwelier De Tijd

Het smeden van een verlovingsring van goud is een traditioneel ambacht dat al vele eeuwen teruggaat. De meester-goudsmeden van Juwelier De Tijd beheersen deze kunst tot in de perfectie en staan tot in verre omstreken bekend om hun vakmanschap. Het eindresultaat is een oogverblindende ring die het hart van uw geliefde tijdens uw aanzoek gegarandeerd sneller doet kloppen.

Kunt u niet wachten om uw verlovingsring van goud uit te zoeken of zelf te ontwerpen? Bekijk voorbeelden van mogelijke ontwerpen in onze webshop of maak nu een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze verlovingsringenstudio. Bel ons op 0314 39 20 66 of stuur een mail naar info@juwelierdetijd.nl voor advies op maat.

Wij werken zorgvuldig voor u en onze veiligheid. Onze werkplaats is open.
Plan eenvoudig een afspraak in voor:

– Personal shopping

– Ophalen van uw reparatie

– Ophalen van uw bestellingen

– Levering van uw reparatie, bestelling of kadobon bij u aan huis

Informatie voor het bestellen in de webshop of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via 0623566856 of info@juwelierdetijd.nl.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd en hopen dat de situatie spoedig verbetert. Blijf gezond.

Warme groet,

Team De Tijd

×