Verlovingsring van witgoud | Unieke collectie

Tijdens uw huwelijksaanzoek wilt u een onuitwisbare indruk maken. Hierin slaagt u glansrijk met de juiste verlovingsring van witgoud als ultiem symbool van uw eeuwigdurende liefde. Bij Juwelier De Tijd heeft u de keuze uit een gevarieerd assortiment unieke witgouden verlovingsringen of ontwerpt u deze helemaal zelf. Onze meester-goudsmeden garanderen een schitterend eindresultaat.

Verlovingsring van witgoud

Wit gouden solitaire verlovingsring met briljant geslepen diamantIn totaal zijn er maar liefst 12 verschillende goudkleuren waaruit u voor uw verlovingsring kunt kiezen. Tot de populairste keuzes behoren zonder twijfel onze verlovingsringen van witgoud. Dit komt niet alleen door de fraaie en unieke uitstraling, maar ook door de stijlvolle combinatie met kostbare edelstenen zoals diamant en saffier.

Witgouden ringen zijn verkrijgbaar in diverse karaten, waarbij 14K en 18K vaak worden gekozen. Het karaat is echter zeker niet de enige factor die bepalend is voor de uitstraling. Zo wordt de kleur van de ring bijvoorbeeld mede bepaald door de gebruikte goudlegering. Bij een verlovingsring van witgoud kan die bestaan uit een klassiek materiaal als goud en palladium of rhodium.

Witgouden ringen met diamant of saffier

De kroon op een verlovingsring van witgoud is uiteraard een prachtige edelsteen. De diamant heeft op dit gebied een reputatie hoog te houden en komt terug als flonkerende steen in de zetting van menig solitaire diamantring. Ook pavé ringen, waarbij de ringband is ingelegd met een verscheidenheid van kleine diamantjes, laten het hart van uw geliefde sneller kloppen.

Kenmerkend voor verlovingsringen is de bijzondere symboliek van de inbegrepen edelsteen. A Diamond is Forever en staat daarmee symbool voor de oneindigheid van uw verbintenis. Een andere waardevolle edelsteen is saffier, vaak uitgevoerd in blauw – de kleur van loyaliteit. Saffieren zijn echter ook in divers andere kleuren verkrijgbaar; informeer bij ons naar de opties.

Ontwerp zelf uw verlovingsring van witgoud

In de uitgebreide collectie van Juwelier De Tijd slaagt u altijd in uw zoektocht naar een schitterende verlovingsring van witgoud. Heeft u voor de ring bepaalde specifieke wensen? Dan kan een eigen ontwerp een betere optie zijn. Onze meester-goudsmeden creëren met veel passie en vakmanschap een tastbare en persoonlijke bekroning van uw huwelijksaanzoek.

Goed om te weten is dat onze witgouden ringen alleen Fairmined-goud bevatten. Dit is goud dat onder betere arbeidsomstandigheden en tegen betere verdiensten voor mijnwerkers is gedolven. Daarnaast werken wij in ons atelier alleen met diamanten met Kimberley-certificaat. Hierdoor weet u zeker dat ze conflictvrij zijn en kunt u uw sieraad met een gerust gevoel schenken.

Verlovingsring van witgoud kopen bij Juwelier De Tijd

Aan uw verlovingsring van witgoud stelt u de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en afwerking. Dit cirkelvormige symbool van uw liefde moet elke verwachting overtreffen en de tand des tijds moeiteloos doorstaan. Met een ring van Juwelier De Tijd bent u verzekerd van een schitterend en tijdloos sieraad dat opvalt door een superieure vervaardiging en onderscheidend design.

Nu al zin om uw gedroomde verlovingsring van witgoud te selecteren of ontwerpen? Laat u inspireren door de verlovingsringen in onze brede collectie of bezoek onze studio voor persoonlijk advies op maat. Bel naar 0314 39 20 66 of stuur ons een mail via info@juwelierdetijd.nl om direct een vrijblijvende afspraak te maken.

Wij werken zorgvuldig voor u en onze veiligheid. Onze werkplaats is open.
Plan eenvoudig een afspraak in voor:

– Personal shopping

– Ophalen van uw reparatie

– Ophalen van uw bestellingen

– Levering van uw reparatie, bestelling of kadobon bij u aan huis

Informatie voor het bestellen in de webshop of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via 0623566856 of info@juwelierdetijd.nl.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd en hopen dat de situatie spoedig verbetert. Blijf gezond.

Warme groet,

Team De Tijd

×